Helemaal up-to-date

GO LIVE!

GEEN ZORGEN

Hoe gaat dat dan in zijn werk qua techniek en wat is er allemaal mogelijk? De hele vraag over hoe de techniek precies werkt is voor de meeste mensen niet interessant en daar hoeft u zich ook totaal geen zorgen over te maken; de techniek wordt geheel door My Company Live verzorgd. Het is vooral interessant om te weten welke mogelijkheden de techniek kan bieden. Ons advies is niet zelf te gaan experimenteren. De kijkers zijn verwend en weten kwaliteit te waarderen. Ze haken snel af als een uitzending inhoudelijk of technisch niet goed is geregeld.

Je kan het bijna vergelijken met koken waarbij je op je werkblad allerlei ingrediënten hebt staan waarmee je de lekkerste gerechten kan maken. Hierbij gaat het uiteindelijk om de juiste balans van alle ingrediënten en hoe je deze samenbrengt.

Camera's

Standaard vijf camera's

Met vijf live geschakelde camera’s kunnen wij alle kanten op zodat niet alleen u maar ook uw gasten goed in beeld gebracht kunnen worden. Dit gaat veel verder dan een webinar die wordt opgenomen met een simpele webcam.

Graphics

Titels & logo's

Natuurlijk kan er ook gebruik gemaakt worden van naamtitels, station ID’s en logo’s. Wij zorgen ervoor dat uw brand guide in de uitzending verwerkt wordt. Hiermee krijgt uw uitzending een professionele en herkenbare identiteit.

Geluid

Microfoons & muziek

Zonder goed geluid valt elke uitzending in het water en dus zorgen wij ervoor dat ook dat goed geregeld is. Wij hebben een goed gevulde data-base met muziek die zonder Buma-Stemra zorgen gebruikt kan worden.

Instarts

Semi live

Elke uitzending kan verrijkt worden met krachtige films die wij vooraf op kunnen nemen. Deze films kunnen achteraf ook als stand alone bedrijfsfilms ingezet worden. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap.

Interactie

Live feedback van de kijkers

Streaming diensten zoals YouTube, Facebook en Vimeo bieden de mogelijkheid om live interactie met de kijkers te hebben. De kijkers kunnen reageren en u kunt deze reacties live in de uitzending verwerken. Hiermee creëert u betrokkenheid bij de doelgroep.

TECHNIEK DIENT DE MENS

Kijkt u naar talkshows, actualiteitenrubrieken, het nieuws of entertainment?  Kunt u zich voorstellen dat straks uw doelgroep op uw live kanaal afstemt?
 

Het is mogelijk. Ervan uitgaande dat de content het bekijken waard is kan My Company Live er ook voor zorgen dat uw online talkshow op elk device te zien en te horen is. Dankzij de portable regie-unit van My Company Live wordt tussen diverse bronnen geschakeld. Met behulp van drie camera’s kunnen meerdere standpunten getoond worden.

Het op de juiste momenten wisselen van beeld heeft niet alleen met techniek maar ook met de handen ogen van de regisseur te maken. Live TV ervaring is daarbij de sleutel. Zo brengen we de presentator en zijn gasten altijd optimaal in beeld.
 
Naast het live beeld van de 4 camera’s kunnen we andere elementen zoals muziek, lower thirds en graphics laten horen en zien. Zelfs complete, van te voren geproduceerde ‘instarts’ zitten in ons aanbod. Ook is het mogelijk om ‘user generated content’ te verwerken. Denk hierbij aan films die u zelf met uw mobiele telefoon heeft opgenomen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat ook dit materiaal vooraf op een professionele manier gemonteerd wordt in een van onze montage-studio’s.
 
Interactie met de kijkers? Geen probleem. De kijkers kunnen live reageren in de vorm van chat-berichten die in de uitzending verwerkt kunnen worden en er kunnen zelfs ‘polls’ opgestart worden.

LET’S GO LIVE!

GO LIVE!