Straight talkers, straight shooters

GO LIVE!

GETTING IT DONE

Uiteraard gaat aan een geslaagde live uitzending wel wat voorbereiding vooraf. Het is aan uw organisatie om te bepalen op welk moment My Company Live wordt aangehaakt. We kunnen kort voor de live-uitzending ingezet worden om de registratie te doen. Maar het maximale effect wordt bereikt om My Company Live in een zo vroeg mogelijk stadium te laten meedenken hoe uw doelen het best bereikt kunnen worden.

Naast het beeld moet ook de inhoud en opbouw van de uitzending geoptimaliseerd worden. My Company Live brengt jaren ervaring op het gebied van de ’traditionele televisie’ met zich mee. We beschikken over een uitgebreid kant-en-klaar pakket met graphics en leaders, maar kunnen deze ook op maat, in uw eigen corporate identity of binnen een gekozen thema produceren. En natuurlijk kan My Company Live ook formats ontwikkelen voor zowel eenmalige uitzendingen als voor lang lopende series.

NOOIT HETZELFDE

LIVE TALKSHOWS
LIVE TALKSHOWS
Kijkt u regelmatig naar talkshows als ‘Jinek’ of de heren van Veronica Inside? Miljoenen Nederlanders doen het. Ook uw collega’s, klanten en zakenrelaties. Doe het zelf. Maak uw eigen online talkshow. Met My Company Live. Hiermee maakt u indruk bij uw doelgroep!
LIVE WEBINARS
LIVE WEBINARS
Webinars hebben een vlucht genomen. Maar kunt u er geboeid een uur naar kijken? Helaas hebben webinars vaak niet de uitstraling die past bij een organisatie zoals die van u. Stop met knoeien met webcams, slechte audio en waardeloze wifi-verbindingen.
SEMI LIVE
SEMI LIVE
Er kunnen voorafgaand aan de live uitzending door My Company Live ook overtuigende bedrijfsfilms gemaakt worden die tijdens de live uitzending ‘ingestart’ kunnen worden. Deze films kunnen natuurlijk achteraf ook als volledige stand alone ingezet worden: een win-win.
LIVE FORMATS
LIVE FORMATS
Ruime ervaring binnen de traditionele omroep- en reclamewereld. De mensen achter My Company Live weten waarover ze praten. Dat scheelt. Zo kunt u efficiënt samenwerken aan een format en live uitzendingen die precies bij uw bedrijf en doelen passen.
LIVE BROADCAST
LIVE BROADCAST
My Company Live werkt met een compacte en mobiele regie-set die op elke locatie opgebouwd kan worden. Zelfs een decor in uw huisstijl met professioneel licht kunnen we op aanvraag voor u realiseren. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een goede internetverbinding.
GO LIVE!
GO LIVE!
Van een eenvoudige stream waarbij slechts één camera nodig is of een wekelijks terugkerend online televisieprogramma; wij zijn uw live AV partner voor online streaming producties die helemaal bij uw bedrijf, merk en doelstelling passen. Ga live met My Company Live.

VOOR IEDEREEN

Geen uitdaging te groot en geen klant te klein. Voor iedere live uitzending hebben wij een passende oplossing. Of het nu gaat om een korte krachtige stream van nog geen tien minuten of om een volledig programma met een lengte van meer dan anderhalf uur, My Company Live zorgt voor een geslaagde uitzending.

My Company Live werkt samen met overheden, organisaties en het bedrijfsleven. De uitzendingen kunnen gebruikt worden voor interne communicatie en natuurlijk ook om juist met de buitenwereld te communiceren. Of het nu gaat om community building, awareness, het kweken van goodwill, het creëren van aandacht voor een product of om betrokkenheid te bevorderen, live streams kunnen zo veel doelen hebben en bereiken.

Wat het doel ook is, het blijft altijd belangrijk dat de live uitzending zowel inhoudelijk, technisch als creatief in orde is. Het gaat immers om uw visitekaartje dat live met de buitenwereld wordt gedeeld. Ga daarom niet zelf experimenteren met een webcam of andere technieken die geen goede basis voor een live uitzending zijn. En de kosten? Die vallen echt ontzettend mee, vooral als u zich bedenkt dat een live uitgezonden programma achteraf altijd nog terug gekeken kan worden en door My Company Live zelfs achteraf nog aangepast kan worden. Zo kan wat u vandaag live uitzendt over een half jaar nog gebruikt worden op uw website, social media kanalen of op welke manier dan ook!

GO LIVE!