Onze mediapool, uw gereedschap

GO LIVE!

FIX THIS JOB

De ingrediënten die gebruikt kunnen worden om uw live uitzending mee te creëren bieden heel veel mogelijkheden. Van een basis uitzending tot een avondvullend programma. My Company Live kan alles regelen vanuit hun eigen studio en als het nodig is maken wij gebruik van partners met wie wij samenwerken. Dat kan gaan om grafische ontwerpers, animatie experts, stemacteurs en professionele presentatoren en presentatrices. ‘Dat kan niet’ kent My Company live niet.

NOOIT HETZELFDE

STATION ID & LOWER THIRDS

De station ID’s en lower thirds zitten bij een standaard uitzending inbegrepen en kunnen op basis van uw style guide door My Company Live gemaakt worden. De gegevens voor deze graphics dienen vier dagen voor de uitzending in ons bezit te zijn zodat deze in onze studio voorbereid kunnen worden.

BILLBOARDS

Billboards zijn stilstaande of bewegende titelkaarten die voor aanvang van een uitzending en aan het einde van een uitzending vertoont kunnen worden. Deze staan dus los van een eventuele leader voor de uitzending en kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld de deelnemers of eventueel sponsoren te vermelden. 

VOICE OVERS

Billboards kunnen eventueel ook ondersteunt worden met een voice over: ‘De uitzending wordt u aangeboden door….’, ‘Deze uitzending is u aangebonden door….’. Maar de stemacteurs kunnen ook gebruikt worden om items die als instart worden gebruikt te verrijken en te ondersteunen. Deze voice overs kunnen door professionele stemacteurs, die met My Company Live samenwerken, ingesproken worden.

ALTIJD LIVE

GO LIVE!