Uw voordeel

GO LIVE!

DAT WEKT VERTROUWEN

Live uitzenden is altijd spannend. Fouten maken is geen optie. Zowel voor als achter de camera. Daarom is My Company Live de juiste partner voor live formats. Onze meer dan 20 jaar ervaring in de traditionele televisie betaalt zich elke zending uit. Dat merk je bij de voorbereiding, tijdens de uitzending en na afloop.

Omdat we weten hoe u fouten kunt voorkomen is onze voorbereiding de sleutel. Als dingen mis dreigen te gaan hebben we de oplossing al paraat. Zo wordt live leuk.

Een live productie van My Company Live geeft rust. En een kick. Iedereen die bij een succesvolle live uitzending betrokken is weet hoe dat voelt.

THE POWER OF LIVE

Nog niet zo lang geleden kon u als bedrijf of organisatie nog indruk maken met een mooie website die was verrijkt met goede foto’s. De mensen zijn echter verwend en met alleen een website springt u er niet meer uit. Het vraagt meer om de aandacht van een doelgroep te krijgen. Zelfs de traditionele manier van televisieprogramma’s maken en uitzenden lijkt tegenwoordig achterhaald. 

Het vraagt meer, veel meer om een doelgroep aan u te binden. En juist interactieve online live televisie is hier de sleutel. Wordt u links en rechts ingehaald door anderen die wel op deze trein zijn gestapt? Of zorgt u ervoor dat u een koploper bent? Wij gaan voor de koplopers, voor mensen en bedrijven die mee willen gaan met de tijd.

GO LIVE!