Uw voordeel

GO LIVE!

FALEN GEEN OPTIE

Live uitzenden is altijd spannend. Fouten maken is geen optie. Zowel voor als achter de camera. Daarom is My Company Live de juiste partner voor live formats. Onze meer dan 20 jaar ervaring in de traditionele televisie betaalt zich elke zending uit. Dat merk je bij de voorbereiding, tijdens de uitzending en na afloop.

Omdat we weten hoe u fouten kunt voorkomen is onze voorbereiding de sleutel. Als dingen mis dreigen te gaan hebben we de oplossing al paraat. Zo wordt live leuk.

Een live productie van My Company Live geeft rust. En een kick. Iedereen die bij een succesvolle live uitzending betrokken is weet hoe dat voelt.

Ervaring

Een betrouwbare basis

De één heeft als eind-regisseur aan goed bekeken televisieprogramma’s gewerkt en de ander is weer de anonieme kracht achter succesvolle commercials en campagnes. Dat is onze solide basis en dat kan de basis voor uw succes worden.

No Nonsense

Titels & logo's

Wij zitten niet in het vak omdat wij interessante praatjes willen verkopen, wij zijn vakidioten die blij worden van elke minuut live uitzending die wij verzorgen. Dat enthousiasme kan uw blijdschap worden.

Creatief

Microfoons & muziek

Wij zijn van mening dat een live uitzending alleen succesvol kan zijn als deze uit een voor u ontwikkeld format is ontstaan. Wij werken niet met vaste templates maar creëren op maat en behoefte. Laat onze creativiteit uw motivatie zijn.

Kennis

Up-to-date zijn en blijven

Live uitzenden kan hectisch zijn, heel hectisch zelfs. Juist dan is het belangrijk dat er een kapitein aan het roer staat die het vertrouwen van de bemanning heeft. Laat ons uw loods over de oceaan zijn.

Teamplayers

Samenwerking is de basis

Wij geloven in de kracht van het bundelen. Een samenwerking waarbij iedereen in zijn of haar kracht kan staan en wij het beste in elkaar naar boven weten te halen. Wij laten ons graag door u inspireren.

THE POWER OF LIVE

Nog niet zo lang geleden kon u als bedrijf of organisatie nog indruk maken met een mooie website die was verrijkt met goede foto’s. De mensen zijn echter verwend en met alleen een website springt u er niet meer uit. Het vraagt meer om de aandacht van een doelgroep te krijgen. Zelfs de traditionele manier van televisieprogramma’s maken en uitzenden lijkt tegenwoordig achterhaald. 

Het vraagt meer, veel meer om een doelgroep aan u te binden. En juist interactieve online live televisie is hier de sleutel. Wordt u links en rechts ingehaald door anderen die wel op deze trein zijn gestapt? Of zorgt u ervoor dat u een koploper bent? Wij gaan voor de koplopers, voor mensen en bedrijven die mee willen gaan met de tijd.

GO LIVE!