Back to the future

GO LIVE!

UITDAGING

Samen een kopje koffie doen is lastig, gesprekken bij de koffieautomaat bijna onmogelijk. Niet alleen lokaal maar zelfs wereldwijd is directe onderlinge communicatie opeens een stuk minder vanzelfsprekend.

Dus hoe houdt u contact met uw eigen mensen, klanten en leveranciers als men elkaar niet meer kan ontmoeten bij de receptie, in vergaderzalen en de kantine, bij congressen of events?

Zoals altijd bij grote veranderingen zijn het de organisaties met de meest pragmatische instelling die uit een crisis sterker naar voren komen. Dat zijn organisaties die begrijpen dat communicatie tussen mensen de sleutel is voor succes.

Juist nu!

Online broad- & narrowcasting kan voor zo veel doelgroepen ingezet worden, de mogelijkheden zijn bijna ontelbaar.

VEILIG

Natuurlijk zorgen wij voor een veilige werkomgeving en nemen wij alle regels waarmee wij moeten werken in acht. Wij houden de afstand die nodig is en zorgen dat alle apparatuur schoon en veilig is.

Ook de manier een televisieprogramma wordt opgezet is veilig. Zo zitten bijvoorbeeld de gasten die aanschuiven bij uw talkshow altijd op een veilige afstand van elkaar. Ook dat is een van de renenen waarom de live streams die My Company Live aanbiedt juist in de huidige situatie zo goed in te zetten zijn. U blijft het contact met uw doelgroep behouden maar dan wel op een veilige manier!

GO LIVE!